Olergesailie pre-historie
Wat een nacht knoerharde matrassen, en de hele nacht allerlei geluiden en zelf waren we ook al niet helemaal goed. Wel weer een goed ontbijt.
Vandaag zijn we in de prehistorische vindplaats Olergesailie, mijn god wat is het daar heet, gauw 38 graden, terwijl we daar rondliepen kregen we een SMS met het bericht dat het thuis -22 graden is. Dat wordt dus een klap van 50 graden. De vindplaats was interresant en de plaatselijke gids wist er veel over te vertellen. Toen we weer vlakbij het beginpunt waren zei de gids dat we nog naar een hoop stenen 400meter verder gingen kijken, ik peilde even de belangstelling van de groep en kon hem gelukkig mededelen dat wij het zo wel mooi genoeg vonden. Van de terugweg weet ik niet veel af want ik heb de verloren nacht wat ingehaald.
In Nairobi hebben we meer stilgestaan dan gereden, wat een ongelofelijke mierenhoop en iedereen heeft voorrang. We hebben het busje nog 1 dag bijgeboekt, maar we krijgen wel een andere 'driver' want John moet met een andere safari naar Samburu. Dus toen we terug waren bij het huis hebben we afscheid genomen van John, we hebben veel plezier met hem gehad en hij heeft ons veilig overal heen gebracht.
Tijd voor wat drankjes en dan de koffers weer inpakken.
Morgen gaan we nog een Game-drive maken in het Nairobi nationaal park, want we zijn hier nu eenmaal om wat wild te spotten.